Dupa ce anul trecut am experimentat o editie mai restransa a Bulz and Blues pe acoperisul celor de la Rofilco, la care btw m-am distrat de minune si am mancat pe saturate, anul acesta, intr-o formula de organizare mai extinsa, evenimentul se muta la Clubul de Agrement Hamak din Pietrarie (zona Bucium mai in vale) si isi propune sa creasca. Ce inseamna aceasta crestere, inseamna peste 100 de participanti, inseamna mai multi artisti care sa cante, mai multi sponsori si, evident, mai multa expunere.
Cateva detalii puteti gasi in comunicatul de presa trimis de Andreea Marc, unul dintre organizatorii de anul acesta. De asemenea, trebuie mentionati si cei de la Fructe Naive si Rofilco fara de care evenimentul nu s-ar fi putut realiza. Sper doar sa nu ploua. Trebuie sa recunosc ca inca nu mi-am luat bilet dar o s-o fac cat mai curand. Pretul este de 30 de lei si primesti in schimb acces la eveniment, un pahar de suc, un cupcake, o portie de bulz, un pahar de vin, transportul dus-intors si de asemenea sansa de a castiga un premiu la o tombola special organizata. Partenerii sunt Icar Tours, Moldotrans Auto, Gramma Wines, Hostis, Giraffic si Panovision.
Am inteles ca se va gati in stil mare si se va canta si mai si. Pe tabolul principal sunt Vali Racila, Her Funky Subjects si Soul Serenades. So, ce mai astepti, ia-ti biletul de la Librariile Carturesti din Palas si Iulius Mall sau de la Icar Tours si vino!
Pe 17 mai 2013, ora 17:00, la Clubul de Agremenent Hamak, ieșenii sărbătoresc a doua ediție Food Revolution Day by Jamie Oliver în stil local, cu bulz și blues. Evenimentul are loc la nivel global, pe 17 mai 2013, și a fost inițiat de faimosul chef Jamie Oliver, cu scopul de a aduna laolaltă comunități de oameni care să petreacă timp împreună, învățând despre importanța mâncării sănătoase într-un cadru perfect.
Guest Cook la Bulz & Blues este Marius Tudosiei de la Băcănia Veche din București, care va filma emisiunea ”Sănătatea în bucate” în cadrul evenimentului și va transmite național cum sărbătorește comunitatea ieșeană Food Revolution Day. La eveniment vor participa și bloggerii culinari locali, care vor găti pentru cei prezenți: Adela Trofin – Adelicii, Alice Ciobanu – Din bucătăria albinuței, Dana Burlacu – Prăjiturici și alte dulciuri, Elena Pădurariu – LouLou Bakery. La capitolul gastronomie, va fi prezent și Bogdan Panache de la Vivo – Fusion Street Food, care va găti burgeri delicioși, Alexandrina Viță de la Cupcake Me, care ne va îndulci seara cu faimoasele cupcakes, Grupul de Firme Panifcom, care va asigura pâinea pentru toate preparatele din această seară și Ilvas, care va oferi produsele lactate pentru gătit. Momentele culinare vor fi asezonate de Gramma Wines, care ne va răsfăța papilele gustative cu cele trei vinuri albe proaspăt lansate pe piață: Epic, Liric și Dramatic.
Scrie un comentariu!