Azi, fiind in concediu, m-a trezit ca de obicei la 7. M-am dus prin oras sa-mi repar ceasul Tissot (declarat de fabricant antiacvatic dar nici pe departe de a fi asa in realitate). Apoi am dat fuga la supermarket fiindca sunt singur acasa si tre sa gatesc. Uitandu-ma prin rafturi imi sare in ochi o chestie; de altfel destul de banala, insa cum sunt in concediu si mintea e odihnita are tendinta de a alerga aiurea pe coclauri neumblate. Uite asa am dat peste pate-ul de gasca (ma rog, din ficat de gasca).
Ma intrebam oare cum ar fi sa creezi o marca de pate care sa se cheme Pate de Gashca. Si-asa acum e la moda (vezi exemplul Napolact – Smantana Gospodarului si altele). Oare ar avea succes? Parca il si vad … Noul Pate de Gashca! Pentru prieteni!
Smantana Gospodarului ? 😀 😀
Am intalnit si eu pe net mai demult ceva de genul Izvorul Fetei, dar Gospodarul e mai tare.
Legat de pate-ul de gashca, „just do it!”, ca poate-ti fura careva ideea. 😀
…da, numai ca pateul nu se consuma in gasca, printre prieteni – e mai degraba consumat de persoane singure, sau low income
daca am face o bere de gashca ar fi mai nimerit 🙂
de ce nu, prietenii merg in drumetii impreuna sau n-au chef sa gateasca… impreuna :p